2011. október 28., péntek

Karácsonyi sms - ek

Küld el szeretteidnek ...

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepeli!

A telefonod már tele lehet, "kellemes, boldog ünnepeket", én se kívánok egyebet: szívedet lengje be szeretet!

Kiskarácsony, nagykarácsony, szeretetem terád szálljon, a boldogság rád találjon, bú, szenvedés köddé váljon, tiszta szívből azt kívánom: legyen boldog a barátom!

Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét. Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet: BOLDOG ÜNNEPEKET!

Hópihe szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a kalács, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

A beiglit told egy kicsit félre, olvasd el az sms-t végre, közben gondolj csupán a szépre! Ragyogjon Rád is a szeretet fénye, melegítsen és emeljen fel az égbe!

Nincs is jobb, mint a karácsony, SMS-t küld sok barátom, én is küldök egyet neked, a szívemben itt a helyed!

Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.

Leszállt egy angyalka és azt súgta nékem, gondolj ma azokra kik szívedbe férnek: Eszembe jutottál te és családod, ezúton kívánok boldog karácsonyt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...